zondag 2 november 2014

Venkel uit de oven

Geen opmerkingen:
 
Dit bijgerecht at ik bij de risotto afgelopen week. De anijsachtige maar toch neutrale smaak van venkel combineert goed. Ik zal de komende tijd eens kijken of ik venkel vaker kan combineren. Ik probeer namelijk altijd zoveel mogelijk verse groente te eten en deze groente heb je ook weer in een handomdraai op tafel.




Voor 2 personen:
  • 1 a 2 venkel.
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout

Verwarm de oven voor op 200 graden
Snijd de venkel in partjes van 4 a 8 (hangt van de grootte van de venkel af)
Leg deze in een ovenschaal en giet hier ruim olijfolie overheen
Na ongeveer 30/35 minuten is de venkel klaar.

Wanneer de venkel klaar is serveer je deze met wat peper, zout (eventueel voor de leuk nog wat van het resterende loof er overheen). 

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff