De rucolastamppot voor 1 persoon
- Het liefst natuurlijk verse aardappelpuree, maar kant en klaar mag ook best soms :) - zie puree recept hier - je kunt de nootmuskaat in dit geval weglaten
- ongeveer 40 gram rucola
- Peper
- Zout (bij kant en klare puree totaal niet nodig)
- Feta
- Kerstomaatjes
In mijn geval verwarmde ik de kant en klare puree in de magnetron en mixte deze met de rucola en wat peper. Vervolgens schepte ik deze op het bord, voegde een aantal gesneden kerstomaatjes toe en verkruimelde hierboven wat feta.
De zalmfilet
- Zalmfilet 100/150 gram
- Citroenschijfje
- Peper
- Zout
De zalm grilde ik samen met wat citroen in de pan. De citroen kleurde mooi mee en legde ik na bereiding op de zalm. De zalm bestrooide ik met wat peper en zout.
Alles bij elkaar had ik een heerlijke maaltijd en stond deze binnen 10 minuten op tafel. En stukken lekkerder dan iets uit het kant en klaarschap (okay we vergeten de aardappelpuree gewoon even).
Eet smakelijk!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten